Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Trappeprodusent i 30 år

bildeI Januar 2003 overtok Gunnar Sund det godt etablerte trappefirmaet Skaran Trevare, en leverandør av kvalitets trapper siden 1982. De siste årene har firmaet vært gjennom en del forandringer , blant annet med navnebytte til TrinnTre AS. Vi har flyttet til nye lokaler utenfor Jevnaker og tar på oss oppdrag over hele Østlandet. Hoved fokus er som før - å levere kvalitet slik at vi får fornøyde kunder.

Hovedproduktet er trapper

Vi lager egne trapper i tillegg til å samarbeide med en større leverandør. Med et slikt sammarbeid kan vi tilby et stort utvalg av trapper med kort leveringstid. Vårt mål er å gi kundene våre en profesjonell oppfølging fra forespørsel til ferdig montert trapp. For å oppnå dette bidrar vi med fagkompetanse underveis i hele prosessen. I tillegg til trapper lager vi også en del andre innredninger etter behov.

Vi tar sikte på å møte kundens ønsker og behov slik at alle er fornøyd med vårt produkt. 

Dersom du ikke finner drømmetrappen i utvalget på nettsiden er det bare å ta kontakt - vi er innstilt på å finne en løsning.

Lykke til med valg av trapp!

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn